• verzending binnen 1 werkdag
  • verpakt als cadeau
  • verzending binnen 1 werkdag
  • verpakt als cadeau

About JuweeltjesVanEs,

Mijn verhaal begon in 2019 op een klein kiezelstrandje in Roses Spanje. Het was hier waar ik mijn eerste stukje zeeglas vond. Ik werd meteen door de schoonheid van het zeeglas gegrepen. Wanneer je je eerste stukje zeeglas vindt is het net of je een echte schat vindt. Al gauw had ik een hele verzameling sea glass. In eerste instantie wist ik nog niet goed wat ik hiermee moest doen. Ik wist dat ik er iets moois van wilde maken. Maar hoe?? Ik ben begonnen met het boren van gaatjes in zeeglas. Dit is een uiterst secuur en delicaat werkje omdat het glas snel kan breken. Naast dit ben ik mij nog meer gaan verdiepen in het werken met zeeglas / seaglass door een edelsmidcursus te volgen.

Ik wil je graag een duik laten nemen in de betoverende wereld van zeeglas. Elk stukje draagt een verborgen verhaal uit de diepte van de zee.

Deze zeeglasschatten transformeer ik tot unieke juweeltjes: van fonkelende oorbellen, tot elegante, kettingen en ringen.

Naast zeeglassieraden, vind je ook wijnglasringen, prachtige decoratie objecten uit Zuid-Afrika en nog meer unieke handgemaakte juweeltjes in de shop! Allemaal stuk voor stuk juweeltjes van Es(ther).

Ik zie je graag!

Esther

JuweeltjesVanEs

zeeglas oorbellen

Zeeglas oorbellen

Handgemaakte oorbellen en kettingen, ringen en armbanden gemaakt van zeeglas. Ieder stukje zeeglas is uniek. Het glas dat ik gebruik is authentiek en is op zijn reis door jaren in de zee langs zand en rotsen gepolijst.

Roodborstje

Afrika Juweeltjes

Stap binnen in de betoverende wereld van onze draad- en kralenkunst, waar elk object een meesterwerk is, met liefde gemaakt door een getalenteerde kunstenaar uit Zuid-Afrika.

Wijnglasring

Wijnglasringen

Wil je je glas makkelijk herkennen op het kerstfeest of tijdens het kerstdiner? Gebruik dan een wijnglasring.