• verzending binnen 1 - 2 werkdagen
  • world wide shipping
  • verpakt als cadeau
  • verzending binnen 1 - 2 werkdagen
  • world wide shipping
  • verpakt als cadeau

Welkom bij JuweeltjesVanEs,

waar elk stukje zeeglas een verhaal vertelt. Mijn reis begon in 2019 op een afgelegen kiezelstrand in Roses Spanje, waar ik voor het eerst de schoonheid van zeeglas ontdekte. Wat begon als een passie groeide al snel uit tot een collectie van zeeglas. Met toewijding en vakmanschap transformeer ik deze zeeglasschatten tot unieke juweeltjes, variƫrend van fonkelende oorbellen tot elegante kettingen en ringen. Mijn duurzame sieraden nodigen je uit om een duik te nemen in de magische wereld van zeeglas, waar elk stukje een verborgen verhaal uit de diepte van de zee draagt. Naast mijn zeeglassieraden heb ik ook wijnglasringen, prachtige decoratieve objecten uit Zuid-Afrika en andere unieke handgemaakte juweeltjes.

Stuk voor stuk juweeltjes van Es(ther).

zeeglas oorbellen

Zeeglas oorbellen

Ontdek onze collectie duurzame handgemaakte oorbellen, kettingen, ringen en armbanden, allemaal vervaardigd van uniek zeeglas. Elk stukje zeeglas is authentiek en gerecycled, zijn reis door de zee heeft het langs rotsen gepolijst tot een prachtige edelsteen. Met liefde en zorg transformeren we zeeglasafval tot schitterende juwelen, waarbij elk stukje zijn eigen unieke verhaal vertelt. Maak een statement met onze exclusieve zeeglas sieraden en draag een stukje van de natuur met trots.

Roodborstje

Afrika Juweeltjes

Welkom in de wereld van onze draad- en kralenkunst uit Zuid-Afrika! Elk object is een meesterwerk, met liefde gemaakt door een getalenteerde kunstenaar. Stap binnen en laat je verrassen door de unieke schoonheid en vakmanschap van onze handgemaakte creaties. Ontdek de magie van draad en kralen en geef je huis een vleugje Zuid-Afrikaanse charme.

Wijnglasring

Wijnglasringen

Laat je wijnglas eruit springen op elk feestje met onze wijnglasringen! Geen gedoe meer met zoekgeraakte glazen - met onze leuke en kleurrijke ringen, kan iedereen zijn eigen glas gemakkelijk herkennen. Voeg wat flair toe aan je drankjes en geniet van een stijlvolle en praktische oplossing voor elk evenement. Ontdek onze collectie en maak je feestjes nog leuker!